Tarieven

WEBSITES

Wat kost het om een website te laten bouwen? Normaal gesproken kost een webdesign al snel enkele duizenden euro's, maar omdat QuickWebDesign.nl voornamelijk kleinere en beginnende bedrijven helpt, hebben wij een blijvend zeer lage prijs. Hiernaast betaal je een klein bedrag per maand om de website in de lucht te houden. Deze kosten bedragen €12,- (excl. btw) per maand bij een jaarabonnement, kies je voor een maandabonnement dan betaal je €15,- (excl. btw) per maand.

 

- Basis Optie

Ben je net beginnende of heb je geen groot budget, dan is de Budget optie voor jou misschien wel wat, voor maar €199 (incl. btw). Je beschikt dan over tot wel 5 website pagina's helemaal naar jouw smaak en stijl.

 

- Standaard Optie [Aanbevolen]

Als je echter wat meer pagina's wilt en het wat professioneler wilt aanpakken, dan is de Standaard optie het best voor jou! Tot wel 15 pagina's heb jij de ruimte om jouw bedrijf zo goed mogelijk neer te zetten. Voor maar €269 (incl. btw) heb jij jouw perfecte website online binnen 1 week. Ook profiteer je hierbij 1 maand gratis van het Up-to-date Abonnement (lees hier beneden meer over). 

Deze keuze is het meest gekozen en het best aanbevolen.

 

- Business Optie

Maar als je het nog groter wilt aanpakken, dan is de Business optie wellicht iets voor jou. Voor €309 (incl. btw) bouw ik een website voor jou met tot wel 25 pagina's. Alles zit erop en eraan en hierbij is het mogelijk om widgets toe te voegen, zoals meertalig, chatbot, reviews etc. Ook hierbij profiteer je van wel 3 maanden gratis het Up-to-date Abonnement!

WEBSHOPS

Wat kost het om een webshop te laten bouwen via Shopify? Normaal gesproken kost een webshop al snel enkele duizenden euro's, maar omdat QuickWebDesign.nl voornamelijk kleinere en beginnende bedrijven helpt, hebben wij een blijvend zeer lage prijs. Hiernaast betaal je een klein bedrag per maand om de website in de lucht te houden. Deze kosten bedragen $29,- (Shopify abonnement)

Voor meer producten dan 15 bedraagt het €3,- per stuk.

 

 

(Optioneel)

Up-to-date Abonnement bij QuickWebDesign.nl

Als je een website hebt of net hebt laten maken dan moet je de website ook up-to-date houden; dat is van groot belang, omdat de (vaste)klanten dan opmerken dat je bedrijf nogsteeds actief is en en dat je nogsteeds bezig bent met het steeds vernieuwen van de service/design. Ook moet de website regelmatig goed gecontroleerd worden, voor als er bijvoorbeeld fouten inzitten of onduidelijkheden. 

Hiervoor heeft QuickWebDesign.nl een (optioneel) jaarlijks abonnement.

Dit houdt in dat QuickWebDesign.nl jouw website elke maand controleerd op de veiligheid, design, content etc. 

Ook houdt QuickWebDesign.nl je website up-to-date door eventuele aanpassingen toe te brengen als dat nodig is. Voorbeelden hiervan zijn: speciale acties of nieuwe updates.

 

Het jaarlijkse abonnement hiervoor kost maandelijks €14,50 (incl. btw).

(Deze service is optioneel en dus niet verplicht bij een aankoop van een website van QuickWebDesign.nl)