Met deze tips zal je website 10 keer sneller zijn

Home / Blogs / Met deze tips zal je website 10 keer sneller zijn

Leer nu

De manieren om je website sneller te maken, die webdesigners je niet geven.

Als je een website hebt, weet je hoe belangrijk snelheid is. Een trage website kan namelijk tot lagere zoekmachine rankings en minder bezoekers leiden. Gelukkig zijn er talloze manieren om de snelheid van je website te verbeteren. In deze blog geven we je 10 tips waarmee je website 10 keer sneller kan worden!

10. Gebruik een betrouwbare hosting provider

Een snelle website begint bij een betrouwbare hosting provider. Kies voor een provider die gebruik maakt van de nieuwste technologieën en die een snelle verbinding heeft. Het is de investering zeker waard.

9. Comprimeer afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen de snelheid van je website flink vertragen. Zorg er daarom voor dat je afbeeldingen comprimeert voordat je ze uploadt. Er zijn verschillende online tools beschikbaar waarmee je dit kan doen, zoals TinyPNG en Kraken.

8. Gebruik caching

Caching is een manier om de laadtijd van je website te versnellen. Bij caching wordt er een kopie van je website opgeslagen op de computer van de bezoeker. Hierdoor hoeft de website niet steeds opnieuw geladen te worden bij elk bezoek.

7. Minimaliseer CSS en JavaScript bestanden

CSS en JavaScript bestanden kunnen de laadtijd van je website vertragen. Minimaliseer daarom deze bestanden door onnodige code te verwijderen. Er zijn verschillende online tools beschikbaar waarmee je dit kan doen, zoals CSS Minifier en JavaScript Minifier.

6. Maak gebruik van een Content Delivery Network (CDN)

Een Content Delivery Network (CDN) is een netwerk van servers die verspreid zijn over de hele wereld. Wanneer een bezoeker je website bezoekt, wordt de inhoud van je website geladen vanaf de server die het dichtstbijzijnde is. Hierdoor wordt de laadtijd van je website aanzienlijk versneld.

5. Verklein het aantal HTTP-requests

Elk element op je website, zoals afbeeldingen en JavaScript bestanden, zorgt voor een extra HTTP-request. Verklein daarom het aantal HTTP-requests door onnodige elementen te verwijderen of samen te voegen.

4. Maak gebruik van Gzip compressie

Gzip compressie is een techniek waarbij de grootte van bestanden wordt verkleind voordat ze worden verstuurd naar de browser van de bezoeker. Hierdoor wordt de laadtijd van je website aanzienlijk versneld.

3. Optimaliseer de laadtijd van je pagina's

Zorg ervoor dat je pagina’s snel laden door grote bestanden te verkleinen, onnodige elementen te verwijderen en door gebruik te maken van lazy loading. Lazy loading zorgt ervoor dat afbeeldingen pas worden geladen wanneer de bezoeker naar beneden scrolt.

2. Vermijd redirects

Redirects kunnen de laadtijd van je website flink vertragen. Vermijd daarom onnodige redirects en zorg ervoor dat je website direct laadt.

1. Maak gebruik van een snel thema

Het thema dat je gebruikt voor je website kan ook invloed hebben op de snelheid van je website. Kies daarom voor een snel thema dat geoptimaliseerd is voor snelheid.

Conclusie

Dus, door deze tien tips om je website sneller te maken toe te passen, kan je jouw website naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een snel ladende website. 

Maar let op!

Soms kan het toch wat lastiger zijn dan het lijkt om deze aanpassingen door te voeren in je website. Vooral de punten die HTML/CSS bevatten kunnen ingewikkeld zijn als je er geen ervaring mee hebt. 

Daarom helpen wij jou graag, wij van QuickWebDesign.nl helpen jou met al je problemen van jouw website. Wij zorgen dat jouw website de optimale snelheid bereikt en dus meer bezoekers ontvangt. Vertel jouw problemen aan ons en wij zullen je helpen.

Webdesign laten bouwen - QuickWebDesign.nl, WordPress website laten bouwen, Webdesign Zoetermeer, WordPress Zoetermeer, Webdesign Pijnacker, Webdesign Den Haag, Webdesign Berken en Rodenrijs. Webdesign Randstad, Webdesign Nederland, Goede website laten bouwen

Waarom voor ons kiezen?

De punten waar wij ons in onderscheiden:

Snel

Binnen 1 week online

Professioneel

Professionele WordPress websites

Flexibel

Alles naar jouw wens

Responsive

100% Responsive design

Voordelig

Altijd de beste prijs voor jou

Beveiligd

Beveiligd met SSL

Webdesign laten bouwen - QuickWebDesign.nl, WordPress website laten bouwen, Webdesign Zoetermeer, WordPress Zoetermeer, Webdesign Pijnacker, Webdesign Den Haag, Webdesign Berken en Rodenrijs. Webdesign Randstad, Webdesign Nederland, Goede website laten bouwen

Tijl Belt,

Webdesigner uit Zoetermeer

Locatie

Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland

Bel ons

+31 640234999

Mail Ons

info@quickwebdesign.nl

Scroll naar boven
×