Wat kost een website gemiddeld?

Home / Blogs / Wat kost een website gemiddeld?

Hoeveel kost het nou echt?

Kosten website laten bouwen

Het laten bouwen van een website kan een flinke investering zijn, maar de prijzen verschillen sterk per provider. Als u een professionele website wilt laten bouwen, is het belangrijk om te begrijpen hoeveel het kost. Er zijn een aantal factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kosten van het bouwen van een website. Deze factoren zijn onder andere de omvang van de website, de functionaliteiten, het design en het onderhoud.

Prijzen kunnen flink verschillen

De kosten voor het bouwen van een website kunnen variëren van enkele honderden euro‘s tot meerdere duizenden euro‘s. Het is afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de tijd die het kost om de website te ontwikkelen. Als u een eenvoudige website wilt laten maken, kunt u verwachten dat de kosten rond de500 liggen. Een complexe website met veel functionaliteiten kan meer dan10.000 kosten.

 

Goede WordPress website (kosten: € 700 – € 2.500)

Dit is de ideale oplossing voor beginnende bedrijven of zelfstandig professionals met een beperkter budget. Hoewel het nog steeds een grote uitgave is, kan een goede WordPress–website het verschil maken tussen het wel of niet aantrekken van bezoekers. Door gebruik te maken van een goed doordachte website, kun je de bezoeker overtuigen van jouw kwaliteiten en hem of haar aanzetten tot het contact met je opnemen.

Maak de juiste keuze

Om een betere indicatie te krijgen van de kosten, is het raadzaam om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. U kunt de prijzen van verschillende providers vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt van wat uw website zou kosten. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een provider kiest die gespecialiseerd is in het bouwen van websites, zodat u verzekerd bent van een professioneel eindproduct.

Waarom voor ons kiezen?

De punten waar wij ons in onderscheiden:

Snel

Binnen 1 week online

Professioneel

Professionele WordPress websites

Flexibel

Alles naar jouw wens

Responsive

100% Responsive design

Voordelig

Altijd de beste prijs voor jou

Beveiligd

Beveiligd met SSL

Webdesign laten bouwen - QuickWebDesign.nl, WordPress website laten bouwen, Webdesign Zoetermeer, WordPress Zoetermeer, Webdesign Pijnacker, Webdesign Den Haag, Webdesign Berken en Rodenrijs. Webdesign Randstad, Webdesign Nederland, Goede website laten bouwen

Tijl Belt,

Webdesigner uit Zoetermeer

Locatie

Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland

Bel ons

+31 640234999

Mail Ons

info@quickwebdesign.nl

Scroll naar boven
×